Ranní ovesná kaše se skořicí

Já osobně nemám sladké snídaně vůbec ráda.. Ale když po vás drahá polovička chce za každou cenu vločky na snídani, tak to dopadne takto...

Co budete potřebovat?

1 porce


  • 250 ml plnotučného mléka
  • 50 g ovesných vloček (jemných)
  • skořicový cukr
  • oříšky
  • ovoce

Postup

  1. V hrnci si smícháme mléko, vločky a skořicový cukr. (místo něj se dá použít třeba agávový sirup a normální skořice)
  2. Zahříváme na mírném ohni, až nám začne kaše probublávat. Musíme hlídat, aby se nám mlého nepřipalovalo.
  3. Stáhneme z ohně a necháme chviličku odpočinout.
  4. Mezitím si nakrájíme ovoce dle chuti.
  5. Kaši přendáme na talíř, ozdobíme ovocem a oříšky.
© 2018 HaňasInTheKitchen. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky