Špagety po žebrácku

Přívlastek těmto špagetám dal můj přítel... Když jsem mu jeden den psala, co by si dal na večeri, tak napsal, že špagety po žebrácku.. Moc jsem nechápala, proč po mě chc něco takového, jakože proč budu vařit špagety s kečupem a levnou třicítkou? Pak to ale přišlo a tady to máte i vy...

Co budete potřebovat?

1 porci


  • 100 g špaget (celozrnných)
  • domácí kečup
  • oříšek másla (cca 10 g)
  • parmazán
  • sůl a pepř

Postup


  1. Špagety si uvaříme, aby nebyly úplně měkké.
  2. Slijeme vodu a přidáme k nim domácí kečup (recept na něj najdete v Chuťovkách) podle chuti, někdo má rád víc a někdo míň.
  3. Pořádně vše promícháme, potom si na vidličku namotáme "Šnečky" a ty skládáme na talíř.
  4. Nakonec vše posypeme parmazánem, ozdobíme bazalkou a rajčátkem a hotovo.
© 2018 HaňasInTheKitchen. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky