Špaldový drobenkový koláč

Když máme chuť na sladké, je to boj... Ale snažím se o to, aby i tyto neřesti byly v rámci možností ve zdravé podobě....

Co budete potřebovat?

  • 105 g špaldové mouky
  • 40 g kokosového bio cukru
  • 1 ks vejce
  • 12 g kypřícího prášku
  • 230 g ricotty
  • 130 ml plnotučného mléka
  • 50g ovesných otrub
  • 180 g ostružin
  • Na drobenku:
  • 30 g kokosového bio cukru
  • 25 g másla
  • 35 g špaldové mouky

Postup


  1. Troubu rozehřejeme na 170°C.
  2. V míse smícháme suroviny na těsto a necháme 5 minut odležet.
  3. Mezitím si nachystáme plech, který musíme vyložit pečícím papírem, a drobenku.
  4. Těsto přendáme na plech a uhladíme, aby bylo v rovině. Nahoru naskládáme ostružiny a nakonec zasypeme drobenkou.
  5. Plech dáme do trouby na 20-30 minut (musíme hlídat!!).
  6. Po upečení necháme vychladnout a rozdělíme koláč na 30 dílků.
© 2018 HaňasInTheKitchen. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky